Om oss

Om oss2018-11-29T11:06:54+00:00

ELIKSIRS TERAPEUTER

Paulina
PaulinaHudpleier
Paulina har jobbet på Eliksir siden 2014, hun var da nyutdannet fra hudpleielinjen på Jåttå vgs. Favorittbehandling: Massasje, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger.
Marianne
MarianneHudpleier
Marianne har jobbet på Eliksir siden 2011. Hun var da nyutdannet hudpleier fra frisør- og hudpleieinstituttet. Favorittbehandlinger: Hudfornyende behandlinger, forming av bryn og massasje. Marianne er også en effektiv «vokser»
Victoria
VictoriaHudpleier
Victoria er utdannet hudpleier ved Jåttå vgs våren 2018. Hennes spesialitet er bryn ordning. Victoria er også dyktig på avspennende massasje.
Elisabeth
ElisabethHudpleier og Autorisert fotterapeut
Elisabeth har jobbet innen faget siden 1996. Etablerte Eliksir hud og kroppsterapi i 2006. Favoritt behandlinger: Form av bryn, Green peel urtebehandling og hud fornyelse med kjemisk peeling.
Bodil
BodilAutorisert fotterapeut
Bodil har lang erfaring som fotterapeut. Hun ble autorisert fotterapeut i 2006, og tok sin utdannelse ved Hinna vgs. Bodil har vært på Eliksir siden oppstart i 2006. Tidligere jobbet hun som tannhelsesekretær.

Fantastisk bra service! Anbefales!

KRISTINE

Din hud fortjener det.

Ønsker du hjelp til din hud, så hjelper vi gjerne med veiledning og riktige hjemmeprodukter.

BESTILL TIME
Vi bruker cookies for å gi deg bedre tjenester. Noen cookies er helt nødvendige for funksjonaliteten på nettsidene, mens andre blir brukt til å forbedre ytelsen og brukeropplevelsen Ok