BEHANDLINGER

GREEN PEEL

Fresh up

Dette er den mildeste behandlingen. Gir fin glød til huden og er perfekt før fest. Dette er en fin behandling for å forebygge tap av spenst i huden og hudaldring.

Du vil kjenne en lett stikking og varme i huden etter behandling. Passer for deg som vil ha en rask og effektiv behandling.

Behandlingen passer alle hudtyper, også en sensitiv hud.

Energy

I denne behandlingen er urteblandingen litt grovere og man skrubber huden lenger. Det fører til en dypere peel av huden. Dette gir et cellefornyende kick til huden, og passer til deg som ønsker en dypere anti-rynke behandling. Den er også effektiv mot ujevnheter og store porer.

Classic

Dette er den originale green peel-behandlingen. En todelt behandling hvor vi i første behandling skrubber huden med urteblandingen, og så lar den ligge på huden etterpå for å jobbe videre. Dette er den dypeste peelingen som gir en total hudfornyelse på 5 dager.

Huden vil kunne flasse av i løpet av de neste 5 dagene. Da skal man ikke ha vann på huden, og man skal kun bruke produkter spesiallaget til denne behandlingen. Etter 5 dager kommer man inn på en etterbehandling hvor vi renser over huden og tilfører hudoppbyggende produkter. Etter behandlingen må man være forsiktig i sol, og bruke solkrem i 6 uker.

ENKELT BESTILL TIME ONLINE

Bestill nå

ELIKSIR HUD OG KROPSSTERAPI

NOE DU LURER PÅ?

Ta kontakt

51530240
post@eliksir.no

Du finner oss her

Løkkeveien 54,
4008 Stavanger

FIXIT APP TIMEBESTILLING

Last ned her

APPSTORE
GOOGLE PLAY