KROPPSBEHANDLING

KROPPSBEHANDLING2018-12-12T08:55:59+00:00

Project Description

BEHANDLINGER

KROPPSBEHANDLING

Kroppspeeling 35 min

 

Få skrubbet bort døde hudceller. Behandlingen er fin å ta både før og etter en solferie. Vi skrubber med sukker- eller saltpeeling, som er rik på gode pleiende oljer. Etter skrubben får du dusje av deg restene av kornene, mens oljen sitter igjen og smører huden.

 

Kroppsbehandling 80 min

 

Få skrubbet bort døde hudceller på kroppen, etterfulgt av fuktighetsgivende og rensende kroppsinnpakning. Behandlingen avsluttes med næringsrik krem. Kombiner gjerne sammen med en massasje for en full spaopplevelse!

 

 

Dyprens av rygg 50 min

 

Rens og skrubb av huden på ryggen. Utklemming ved behov. Maske og krem tilpasset hudtilstand.

 

Bioslimming innpakning 50 min

 

Drenerende behandling for problemhud på mage/sete/lår og evt. overarmer. Alger og urter drenerer overflødig væske, slik at huden blir strammere og glattere. Kur på 5 ganger anbefales. Behandlingen bør utføres 2 ganger pr. uke i en kur. Ta på klær du ikke er redd for. For best effekt drikk godt med vann dagene før og etter behandling. Sett gjerne av tid til en 30 minutters gåtur etter behandlingen.

ENKELT BESTILL TIME ONLINE

Bestill nå

ELIKSIR HUD OG KROPSSTERAPI
FOTTERAPEUT BODIL

NOE DU LURER PÅ?

Ta kontakt

51530240
post@eliksir.no

Du finner oss her

Løkkeveien 54,
4008 Stavanger

FIXIT APP TIMEBESTILLING

Last ned her

APPSTORE
GOOGLE PLAY

Vi bruker cookies for å gi deg bedre tjenester. Noen cookies er helt nødvendige for funksjonaliteten på nettsidene, mens andre blir brukt til å forbedre ytelsen og brukeropplevelsen Ok